#WIJZIJNDEWITTRANSPORT

#WIJZIJNDEWITTRANSPORT

 

De Wit Transport is een internationaal transportbedrijf met een lange en rijke historie. Onze 290 vrachtwagens rijden dagelijks van en naar Frankrijk, Engeland en Zwitserland. Onze transporten zijn heel verschillend, we vervoeren bloemen, planten groenten en fruit maar in onze groupage auto’s gaat werkelijk alles, zolang het maar naar Frankrijk, Engeland of Zwitserland gaat. Daarnaast hebben we in Dordrecht onze afdeling box-en tankcontainers en onze afdeling Forwarding. Ondanks de diversiteit werken we als collega’s goed samen.

 

Onze klanten komen vanuit de hele wereld en zijn net zo divers als onze vrachten.  We staan bekend om onze kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, voor onze diensten maar zeker ook voor onze medewerkers. We zijn een echt familiebedrijf, opgericht in 1959, inmiddels zijn we 63 jaar verder en staat de tweede generatie De Wit alweer ruim 25 jaar aan het stuur van deze onderneming. 

 

Ook de derde generatie is hard aan het werk om het bedrijf nog verder te laten groeien en om nieuwe wegen te ontdekken. De komende jaren zijn we dan ook te vinden door heel Europa. Heb je onze mooie blauwe vrachtwagens al gezien?  Je zal ze nu zeker tegenkomen.

"#wijzijndewittransport"

Cindy van Maris en Evert Brugman

Wij zijn de gezichten achter de @dewitonderweg . Evert maakte onderweg altijd de prachtigste foto’s en Cindy is altijd op zoek naar mooie plaatjes om onze volgers en klanten te laten zien waar we allemaal komen en wat we allemaal doen. Zo ontstond het idee om een Instagram pagina te starten.

"Afspraak is afspraak"

Danny van Dijk

Tijdens de eerste lockdown van 2020 ben ik gestart bij De Wit Transport. Ik vond het erg leuk om te gaan starten en had er veel zin in. Toen kwam de corona om de hoek kijken en zetten de wereld op zijn kop.

"Elke dag is een feestje"

Jeroen Daudeij

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. De ene dag fiets ik met mijn collega Cindy naar Oegstgeest de andere keer alleen of ga ik lekker met de auto. Voor mij is het belangrijk dat er veel gelachen wordt en ik houd wel van een beetje avontuur.

"Al 22 jaar samen onderweg"

Ed en Claudia

Wij zijn Ed en Claudia, 33 jaar getrouwd en hebben kinderen. We rijden al 22 jaar samen op de vrachtwagen in het koeltransport. Inmiddels alweer 1.5 jaar voor De Wit Transport voornamelijk richting het Zuiden van Frankrijk, Bretagne, Zwitserland, Engeland en met enige regelmaat Noord-Italië en af en toe Spanje.

"Een jaar er tussen uit"

Berlinda de Ruiter

Als je dit leest ben ik op wereldreis. Ik ben in 2013 als chauffeur bij De Wit Transport komen werken. Nadat ik wat meer thuis wilde zijn ben ik het gesprek aangegaan over een baan op de kantoor. Gestart op de fustadministratie en doorgegroeid naar administratieve duizendpoot op de planning van de afdeling Tank en Boxcontainers.

"Via stage naar een leuke baan"

Timo den Houter

Ik heb stage bij De Wit Transport gelopen voor mijn studie Master Supply Chain Management bij hogeschool Rotterdam.  Nadat ik mijn thesis afgerond heb werd ik gevraagd om te blijven. In de twee jaar dat ik hier werk hebben ze gezien wat ik kan en krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen en door te groeien.

"Zonder transport staat alles ..."

Jordy van der Westen

Mijn naam is Jordy van der Westen en ben 27 jaar. Ik werk al 7 jaar bij De Wit Transport. Toen ik net mijn rijbewijs gehaald heb ben ik gestart op het binnenland.

Als snel mocht ik naar het buitenland rijden en inmiddels werk ik met heel veel plezier voor de afdeling boxcontainers in Dordrecht.

"Nauwkeurigheid is erg belangrijk"

Teun de Mooij

Mijn vader was samen met mijn oom directeur van transportbedrijf De Mooij uit Rijnsburg.
Toen zij het bedrijf hebben overgedaan aan De Wit Transport, ben ik er pas gaan werken.