Via stage naar een leuke baan........

Ik heb stage bij De Wit Transport gelopen voor mijn studie Master Supply Chain Management bij hogeschool Rotterdam.  Nadat ik mijn thesis afgerond heb werd ik gevraagd om te blijven. In de twee jaar dat ik hier werk hebben ze gezien wat ik kan en krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen en door te groeien.

Voor nu heb ik het enorm naar mijn zin, en in de toekomst zie ik mezelf zeker wel weer doorgroeien binnen het bedrijf.

Op dit moment werk ik op de afdeling Forwarding in Dordrecht. Dagelijks houd ik mij bezig met de logistieke processen voor onze klanten. We zijn een tussenpersoon tussen de vervoerder en de verlader van de goederen.

Het verzorgen van het vervoer van goederen is zeker weten specialistenwerk. Er komt namelijk dagelijks enorm veel bij kijken! Een forwarder / expediteur staat dagelijks voor vele uitdagingen om de stroom van goederen in goede banen te leiden. Naast het verzorgen van vervoer, zorgen we namelijk ook dagelijks voor de opslag en warehousing van goederen. Deze goederen moeten namelijk op het juiste moment, maar bovenal op de correcte manier worden ingeladen voor transport.