Al 22 jaar samen onderweg..

Wij zijn Ed en Claudia, 33 jaar getrouwd en hebben kinderen. We rijden al 22 jaar samen op de vrachtwagen in het koeltransport. Inmiddels alweer 1.5 jaar voor De Wit Transport voornamelijk richting het Zuiden van Frankrijk, Bretagne, Zwitserland, Engeland en met enige regelmaat Noord-Italië en af en toe Spanje. We hebben geen vaste lijndienst en komen dus overal op de mooiste plekjes en prachtige gebieden waar we erg van genieten.

Dit werk doen we dubbelbemand, dat wil zeggen Ed rijdt en zit ik ernaast of ik lig in bed, of ik rijd en dan zit Ed ernaast of slaapt. Op deze manier kan de auto doorrijden en kunnen wij de klanten voorzien van hun bloemen en planten, deze lossen we altijd samen bij de klant.

Het is flink doorgaan maar ook mooi en dankbaar om te doen, als de werktijd erop zit zorgen we dat we bij een Routier staan om daar onze rust te maken en de wij en de auto veilig staan. Daar is een mogelijkheid om te douchen en eten, en in sommige gevallen  pakken we een terrasje of gaan we naar het strand. Dat zijn ook de leuke dingen van het werk.