LEREN BIJ DE WIT

De jeugd heeft de toekomst, daar zijn wij van overtuigd.

Daarom zijn we ook altijd op zoek naar jongeren die interesse hebben in transport en logistiek.

HBO

Volg je een HBO studie en ben je op zoek naar een mooi bedrijf voor je onderzoeks- of  afstudeeropdracht? Je kunt bij ons binnen de hele organisatie op diverse afdelingen aan de slag.

Op de vacaturepagina staan een aantal stagevacatures, maar mocht jouw richting of vraag er niet bij staan neem dan gerust contact met ons op.

Suzette Hartmann:

088 6653304 of per mail pz@dewittransport.nl

MBO BBL of BOL

Wij hebben stagebanen voor BBL- en BOL leerlingen. Op verschillende niveaus kan je bij ons terecht voor gevarieerde functies in een leerzame (stage) baan. We zijn een erkend leerbedrijf op het gebied van logistiek, planning en ook het garagebedrijf. Voor alle stagevacatures en mogelijkheden bij ons bedrijf kan je ook op de vacaturepagina kijken.

MBO opleiding Bollen en Veen (icm ROC van Amsterdam)

Een MBO opleiding volgen én betaald werken tegelijk? Word onze BBL’er!

 

Jong talent is van harte welkom bij ons bedrijf. Leren en werken gaat goed samen in een BBL-traject. Een BBL-traject is 1 dag in de week naar school en 4 dagen werken bij een leerbedrijf, dus misschien wel bij ons! Wij werken hiervoor onder andere samen met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en ROC van Amsterdam.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheid om het vak bij ons te leren? Neem dan contact op met Suzette Hartmann:

0886653304 of per mail pz@dewittransport.nl

 

Je kan alvast kijken bij STL voor meer informatie en de vele voordelen voor jou, zoals het gratis halen van je rijbewijs B!

Wil je eens een andere weg in slaan en vrachtwagenchauffeur worden

maar heb je nog geen CE rijbewijs?

 

Via ons bedrijf kun je een chauffeursopleiding volgen en bieden we je een baan aan. We starten elk jaar met 2 zij-instroom trajecten. Dat betekent dat je bij ons start met werken in de loods of op de vrachtwagen b-rijbewijs en je ondertussen je CE rijbewijs gaat halen.

 

De kosten worden voor het grootste gedeelte vergoedt en je hebt gegarandeerd voor de komende jaren een energieke baan en je bent een gewilde werknemer. We doen je dit aanbod in samenwerking met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Neem contact met ons op en we vertellen je alles over de (gunstige) voorwaarden voor jouw omscholing.

 

Bel of mail daarvoor naar Suzette Hartmann:
0886653304 of pz@dewittransport.nl.

 

Begin bij ons aan een mooie toekomst als vrachtwagenchauffeur!