Afspraak is afspraak........

Tijdens de eerste lockdown van 2020 ben ik gestart bij De Wit Transport. Ik vond het erg leuk om te gaan starten en had er veel zin in. Toen kwam de corona om de hoek kijken en zetten de wereld op zijn kop. Vlak voor de geplande datum kreeg ik te horen dat ik niet zou kunnen beginnen omdat Corona de wereld stil zette. Na goede gesprekken had ik er alle vertrouwen in dat het goed zou komen.

Ondanks dat ik er begrip had voor de situatie was het best een pittige tijd. De afspraak was gemaakt dat ik zeker terug kon komen als de lockdown over was of als er weer handel was en meer duidelijkheid over wat er ging gebeuren in de wereld

Gelukkig kon ik na drie weken aan de gang bij een ander transportbedrijf. Ik was hier welgeteld drie weken aan het werk toen werd ik alweer gebeld door De Wit Transport dat ik per direct kon starten als internationaalchauffeur. Ik hoefde hier zeker niet lang over na te denken, omdat wij, De Wit Transport en ik in die tussenliggende 6 weken zoveel contact met elkaar hebben gehad over stand van zaken en dan bouw je ook een goeie vertrouwensband op met elkaar.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij als een vis in het water bij De Wit Transport, het werk, het bedrijf en de collega’s. Ondanks dat de start door de corona wat anders liep dan ik gehoopt had heeft dit weer wel een enorme goeie vertrouwensband gecreëerd tussen mij en de wit Transport. Ze houden hun woord, dat is duidelijk gebleken, en overal is over te praten.

Ik heb daarom ook een aantal oud collega’s overgehaald om ook bij ons te komen werken, collega’s van wie ik zeker wist dat ze bij de wit Transport zouden passen, ook zij hebben het enorm naar hun zin.

De Wit Transport is een heel mooi bedrijf en nog een echt familie bedrijf en dat voel je. Er zijn diverse Transport afdelingen dus voor ieder wat wils.